Business

Vychutnejte si portské víno přímo v Portu


Patří Portugalsko mezi vaÅ¡e vysnÄ›né zemÄ›, kam byste se jednou rádi podívali? Dnes je to díky levným letenkám pomÄ›rnÄ› reálný sen, který si již nemusíte odpírat. Naplánujte si skvÄ›lou dovolenou v tomto romantickém portugalském mÄ›stÄ›, kde nežijte více než Ätvrt milionu obyvatel.

Důvodů, proÄ navÅ¡tívit Porto je nespoÄet. Toto přímoÅ™ské portugalské mÄ›sto má rozhodnÄ› co nabídnout, aÅ¥ už se sem vydáte na romantický prodloužený víkend, nebo tÅ™eba na týdenní dovolenou s návÅ¡tÄ›vou pÅ™ilehlých vinic.

most v portu

  • Romantické mÄ›sto ležící přímo u moÅ™e, kde se vám budou naskytovat famózní výhledy téměř z každého místa
  • Výborná místní kuchynÄ›, nemluvÄ› o tradiÄním portském vínÄ›, které si budete moci vychutnat přímo v přístavu
  • Spousta úzkých a barevných uliÄek, typický most a oranžové stÅ™echy dokreslující celkovou atmosféru mÄ›sta
  • Dostupné služby, nízké ceny za ubytování a jednoduchá doprava nejen z Prahy

Vydejte se do Portugalska

Letenky do Porta můžete sehnat jak na stránkách velkých leteckých spoleÄností, jako je například TAP Portugal, tak i na stránkách nízkonákladových dopravců, zejména RyanAir, WizzAir nebo EasyJet. Záleží tedy zejména na tom, jestli chcete spíše uÅ¡etÅ™it, nebo si dopřát komfort pÅ™i více než tříhodinovém letu. Ceny za zpáteÄní tiket se pohybuje v rámci pár tisíc korun, pokud vÅ¡ak narazíte na dobrou akci, můžete je ulovit tÅ™eba i za tisíc korun.

somelieÌrÌŒi s viÌnem

Jestliže nejste příliÅ¡ zbÄ›hlí v hledání akÄních letenek, neváhejte pÅ™i plánování dovolené využívat Å¡ikovný vyhledávaÄ. Pomocí nÄ›j můžete snadno najít ty nejvýhodnÄ›jší akÄní nabídky a nakoupit tak letenky za co nejnižší cenu. Mimo jiné vám to uÅ¡etří hromadu Äasu, protože nebude potÅ™ebné procházet stránky jednotlivých spoleÄností a vyhledávaÄ vÅ¡e manuálnÄ›. Po zadání vámi preferovaných parametrů obdržíte výsledky, ze kterých si bude staÄit jen vybrat.